Har du, som jeg, masser af æbler i haven eller blot nogle til at ligge i frugtskålen, så var det måske en ide at bage den lækreste æblekagetil kaffen, eller servere den som dessert i aften med flødeskum eller vanilleis til
Smag til, og hæld på glas skyllet med atamon. Lille tilståelse. Jeg nøjes ikke med at bruge marmeladen på brød, for det er virkelig lækkert på byg eller havregrød, evt med ristede nødder eller friske æbletern
evt- æg til pensling. med æg - jeg penslede ikke denne gang. Nu kom jeg lige itanke om den og huskede den dejlige smag, som de her små boller - eller brød har
Perioden lige efter træning er din krop ekstra modtagelig for protein til at genopbygge de brugte muskler med, dette kaldes ” The open window of opportunit”
Hold godt øje med dem, og skru eventuelt op til sidst for at giv dem det sidste sprødhed. Jeg er ikke den store kartoffelnyder, men helt ny opgravet, bagte eller som hasselback så er jeg helt med
Lun æblemosen og tilsæt tykmælk. Rør derefter gæren ud i massen, og tilsæt salt og olie. Tilsæt sukrin. Rør fuldkornshvedemel og hvedemel i (gem til mel til senere) dejen skal være klistret
Smag tilmed sennep, eddike, sukker, salt og peber. Frisk Kartoffelsalat (perfekt. Sidst jeg lavede salaten, blev den serveret til en omgang paneret kyllingefiletter fyldt m
Tilføj ægget og bland indtil konsistensen er glat og jævn. De er dekoreret med blomster af frosting (stod i et varmt køkken så de er flydt lidt ud) og blade af fondant lavet med udstikker der kan findes i de fleste isenkræmmere
Jeg elsker grønsagsupper, for man kan aldrig gå galt i byen med dem og så kan man altid tilføje lidt kød hvis man dagen efter vil have en "ny" lækker suppe
Bland creme fraiche med purløg, revet ost og smag tilmed salt. Kender du det der med, at man altid har bagt kartofler ved at skære et ordentligt kryds midt i kartoflen, pakke den ind i sølvpapir og derefter bage den i en lille times tid
Denne opskrift tager udgangspunkt i min favoritopskrift på pandekager fra Buddhas Brownies, som jeg har brugt igennem flere år nu, men jeg har valgt at erstatte noget af hvedemelet med boghvedemel fordi jeg virkelig elsker den søde, lidt nødde-agtige smag det giver
Jeg købte sådan noget pandekage mix fra Amo, også købte jeg en rulle butterdej – i ved sådan en rulle som man også kan købe med pizza dej og sådan noget
The post Æble cheesecake med crumble appeared first on Anna-Mad blog. Den bagte æble cheesecake har jeg fået inspiration til fra en gammel kogebog fra Amo, og det er en perfekt måde at bruge sæsonens efterårsæbler
Hvis man har lyst til lidt ekstra krydderi, kan man godt drysse æblernemed kanelsukker. Den færdige æble crumble serveres mens den er lun, med lidt cremefraiche eller flødeskum, eller vanilje is, hvis det skal være rigtig fint
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.