Surdej )Jeg har bagt flere brød med den og den smager helt fantastisk. Jeg har længe ville prøve at lave en surdej men har hørt fra mange at det er besværligt og at det ikke rigtig lykkedes Aliyah Mad
Koldhævede valnøddeboller Form bollerneog sæt dem på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve en time. creme fraishe eller yoghurt natural Vupti Vedel
Rugbrød uden surdej Rør (eller ælt) luften ud af dejen, form et brødog fyld i smurt brødform. Lun kærnemælken og opløs gæren her i Momses-Univers
Koldhævede Müsliboller med revet æble Det er ingen hemmelighed, at jeg sætter stor pris på godt brødog helst bager det selv. Jo blødere dejen er, jo saftigere bliver brødetFrkCurting
Koldhævede morgenboller De her boller er dejlige nemme og smager skønt. De hæver natten over og er lige til at sætte i ovenen om morgenen Olgas