E. t. k. l. a. s. i. u. d. e. n. r. b. ø. m. j. o. g. h. y. M. f. æ. ,. å. D. v. w. p. -. H. T. I. 1. ½. 5. c. 2. 0. S. L. 3. x. (. ). 4. K. G. N. P. 8. B. /. R. F. 6. O. J. @. U. t l
D. e. n. w. k. d. h. a. r. v. i. b. å. f. t. o. g. p. s. j. m. l. ". y. I. ø. C. æ. ,. V. (. ). u. M. S. H. ½. O. A. c. F. J. K. 1. 5. 0. 2. 3. z. ¼. P. Æ. R. L. B. 4. -. N. E. é. ) g
Citronkage (eller appelsinkage) med sprød mandeltoppingCitronkage (ikke fryseegnet) til ca. Giv hele blandingen et opkog lige inden det kommes på kagen
Imens der omrøres i æggehviderne tilsættesden varme sukkerlage langsomt til massen. Jeg har længe haft et par stænger marcipan liggende på lager, men har vist bare ikke haft tid eller anledning til at få dem brugt
Når de stiftpiskede æggehvider er afkølet, skal de vendes sammen med de "tørre" ingredienser, der står i denanden skål, vend det sammen til du får en lind masse
- i samarbejde med HARIBOFor som nogle af jer måske husker, så fik jeg for noget tid sidentilsendt en kæmpe omgang Chamallows fra HARIBO, som jeg fik lov at eksperimentere og "lege" lidt med
Denne opskrift lod jeg mig inspirere til på min nylige tur til Paris. Her er de med hindbærcreme, de kan også tilberedes med blåbær, hvor blåbærsaften bruges til at farve dejen, så du får nogle skønne lilla Macarons
S. i. d. s. t. e. f. r. a. g. h. v. C. n. ø. l. ,. o. p. j. å. æ. k. m. y. D. u. H. b. c. (. ). J. F. A. B. 2. M. 6. 4. 3. 7. 5. 1. 0. T. P. V. -. L. ½. I. O. 8. 9. R. N. z. ". U. E. /. G. w. Y. &. '. ñ. é. Ø