vi er alle vilde med den, den er simpel at lave, og den holder sig fint i køleskabet til en lækker frokost eller hurtigt tilbehør en af de kommende aftener
med en hjemmelavet gomasio, og server dem f. Denne opskrift er inspireret af nogle selleristave som madmor lavede, da jeg arbejde i en vuggestue engang
L. a. n. g. ,. l. t. i. e. j. v. d. o. M. h. r. f. k. ø. J. s. p. m. æ. b. u. D. y. å. ). P. q. c. S. V. O. (. 2. 1. ½. 4. 5. 0. 3. E. x. N. H. R. B. -. T. F. 7. '. 6. ¼. Ø. K. ) L
Opvarm olien i en pande og smid hvidløgog halvdelen af persillen, som lige skal hakkes, på et minuts tid, hvorefter det skal have selskab af artiskokkerne – kun dem, ikke vandet
Her omsommeren når der bliver lavet lækker mad på grillen, er det super lækkert med kryddersmør til et lækkert flute eller som "sauce" på bagte kartofler
I. g. å. r. s. t. o. d. m. e. n. u. p. l. i. y. a. k. f. ø. J. h. v. -. ,. b. q. S. j. D. ). G. (. 2. 1. c. H. z. P. ü. L. T. C. M. æ. E. K. R. V. ½. 4. x. 3. 0. 5. O. w. N. A. 8. ) g
Foråret er kommetmed godt vejr ogdermed er grill sæsonen også igang. Hvad er bedre som tilbehør til bøffer og pølser end hvidløgsbrød, vi kender alle den version der købes på frost i butikkerne
Dertil er pastaretten toppet med ristede mandler, ovnbagte cherrytomater, frisk timian og parmesan. Sæt pladen med grøntsagerne, så tomaterne er tættes på oven lågen
Smag til og brug pestoen til sandwich, vendt med nye kolde kartofler eller som tilbehør til tapas. De første par gange jeg smagte det, var jeg ikke videre begejstret, men efterhånden er jeg blevet ret så vild med dette alternativ til den almindelige basilikumpesto
F. o. r. n. y. l. i. g. ,. d. a. v. e. t. u. S. p. b. s. f. æ. m. ø. k. C. h. j. å. é. D. O. T. (. ). J. K. -. z. M. G. 2. 1. c. R. 0. ½. 3. A. x. P. L. 4. 5. B. . V. *
Nu da sommeren blusser op igen er det vist på tide at få gang i grillen igen - man bliver helt henført til den dejlig sommer - og der er stadig gas tilbage på flasken
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.