I går var Oskar og jeg ude ved mine forældre, hvor vi for tiden er ret ofte. Derfor stod jeg igår eftermiddags med en masse flødeboller, så der blev både til Viktors forældre, mine barslende kollegaer, mine forældre, min onkel og mandens kollegaer
Jeg synes jo altid det er sjovt at prøve lidt utraditionelle ting, så da jeg faldt over denne opskrift på flødebolle topping til cupcakes, måtte jeg prøve det
Portionen giver 12 stk. cupcakesChokoladecupcakes1,2 dl skummetmælk, stuetemperatur1 æg, stuetemperatur1 tsk vanillesukker40 g smør, stuetemperatur140 g sukker20 g kakao (usødet)1,5 tsk bagepulverLidt salt100 g hvedemel60 g hakket mørk chokoladeFlødebolletopping a la Summerbird30 g vand75 g sukker40 g glukosesirup50 g pasteuriserede æggehvider1 spsk sukker15-20 dråber vanillearomaChokoladeovertræk100 g overtrækschokoladeknapperEvt
Og i denne tids anledning. forklædt som små spøgelser. Ja, jeg ved godt, at det egentlig var i onsdags, men vi fejrer ikke Halloween herhjemme, så det var først i dag, at jeg lavede flødebollerne og var en kende kreativ
Disse cupcakes smager meget af chokolade men uden at være tunge. De er let sprøde på overfladen og går rigtig godt sammen med denne luftige frosting, der kaldes 7-minuts frosting i USA da den er hurtig og lave