smagfuldt ogmed masser af saft og kraft. Syn’s dengang mest af alt, at det så noget ucharmerende ud, sådan som det lå dér og reelt lignede et halvt ben fra en gris
Derfor prøv svineskankemed øl og æbler det er det bedste jule sul jeg kender. Nu har vi lov til at fylde bugen med røde æbler, gris på mange måder, sød marcipan og masser af konfekt
Svineskank er rigtig lækker simremad og så er det faktisk billigt, men det er jo bare en ekstra lille bonus Den blev serveret sammen med kartoffelmos ogovnstegte rodfrugter
Vend flæskeskiverne i sammenpisket æg og derefter i rasp, og steg som ved stegt flæsk på pande, eller i ovn hvor flæsket bare lægges i bradepanden beklædt med bagepapir
Jeg har før smagt stegt laks, men har været modstander af det, da mine oplevelser medstegt laks har været tørre og kedelige, når jeg fik dem serveret på restauranter
Flæsk saltes med en god flagesalt og lægges på en rist over en bradepande beklædt med bagepapir. Smelt smør i en gryde ved lav varme og pisk mel i til det er en jævn masse, pisk derefter mælk i lidt ad gangen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.