Chokolademuffins med lakridsfrosting
Livet i Rebelsig
Livet i Rebelsig
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 16 stk 3 æg
  • 225 g. sukker
  • ½ dl. flydende margarine
  • 1 tsk vaniliesukker
  • 1 dl creme fraise
  • 2 spsk kold stærk kaffe (jeg lavede lidt instant, da vi ikke drikker kaffe herhjemme)
  • 250 g. mel
  • 2 tsk bagepulver
  • 3 spsk kakaopulver
  • 1 nip salt
  • 100 g. mørk chokolade
  •  
  • Frosting
  • 200 g. hvid chokolade
  • 200 g. flødeost naturel
  • 2 spsk lakridspulver (evt. mere efter smag)
  • Sort pastafarve

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.