Smelt fedtstoffet i en gryde og brun kyllingelårene heri sammen med hakket løg og knust hvidløg. Spæd med lidt af bouillonen og lad kyllingestykkerne småstege ca
F. o. l. k. ,. d. e. r. f. ø. g. t. m. h. i. n. v. a. j. b. s. æ. u. å. y. R. G. B. I. p. K. c. '. ). N. C. V. ". D. 1. 0. T. M. E. 5. O. ½. -. 2. J. S. (. 8. ¼. 7. 3. Æ. L. H. A. 4. w. ) l
Kom derefter tomat & cremefraichesauce, pølser, tomater og æbler i. 4 dl Karolines Køkken® Tomat & cremefraiche Pastasauce. 200 g) 1 stort finthakket fed hvidløg 1½ tsk groft salt 25 g smør 4 dl Karolines Køkken® Tomat & cremefraiche Pastasauce 400 g pølser i tykke skiver, fx oksepølse, bayerske pølser eller kyllingepølser 250 g cherrytomater i halve 3 rødkindede æbler i tynde både (ca
C. i. t. r. o. n. f. m. a. g. e. l. d. j. J. s. y. ,. k. ø. æ. v. å. h. u. D. p. b. A. c. O. G. I. /. 1. 0. -. 2. 5. 4. 3. z. w. ½. E. x. F. P. S. H. N. V. T. M
Jeg serverede den i øvrigt til min pop-up brunch i foråret, og der var stemningen helt i top. Så du kan enten gemme den til en af de helt særlige sommerdage, som vi desværre ikke har haft mange af indtil videre i år, eller også kan du snyde dig til følelsen, ved at drikke den i dag
Hæld grøden i serveringsskålen/skålene (hvis portionsanrettet) og stil på køl frem til serveringen. Derhjemme har vi kun sprunget helt almindelige kedelige brune spring, så jeg var meget nervøs for hvordan han ville tage imod flag, mur og spring i pangfarver, men han var heldigvis ligeglad og var en drøm at have med
Den her version kombinerer min basis take på den danske ret med græske kødboller, og er måske lidt for vild til oldefar, men er dog stadig frikadeller som han kender dem – ‘bare’ med et ekstra pift
Mange har haft problemer med at knække koden på den svenske opskrift og efter endnu en henvendelse i går, kontaktede jeg Minna og fik hendes tilladelse til at oversætte og udgive opskriften på dansk
Det endte med tortillas med krydret oksekød, salat, agurk, creme fraise, salsa, guacamole og ost serveret med nachoes med dip - vi blev siddende i sofaen 1 time efter på grund af mæthed
Alle weekender i december er booket til familiebesøg og dansk julehygge med dertilhørende klassisk danskjulemad, som flæskesteg med sprød svær, andsteg og risalamande
SofieW15. nov. 2012 kl. 19. 31Hej Ulla. Det ser supergodt ud. Dejligt med indlæg, selvom jeg ikke har kommenteret så meget, så er jeg vist blevet helt afhængig af din inspirerende og energigivende blog
Ofte er det dem, der inkluderer en omgang brun sovs, og det er nok fordi, at vi får det så sjældent. Jeg kan godt lide at lave nogle af de gamle, danske klassiske opskrifter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.