Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 12 Opskrifter
Mine Favoritter
Pebernødder

Pebernødder

Mmmmmm, dejlige pebernødder til at starte julen op. 60 g. smør. 125 g. rørsukker. 1 æg. ½ tsk. hjortetaksalt. stødt kanel
Vanillekranse

Vanillekranse

Uhh, der skal vanillekranse til i min jul. De er i mange år blevet bagt efter min mormors gamle opskrift
Smørbirkes, glutenfrie

Smørbirkes, glutenfrie

Andet forsøg(ca 12 stk. ) (revideret opskrift d. 11. 03. 12)Birkes er i den grad noget jeg har savnet længe. Hvad er søndags morgenkaffen uden smørbirkes med smør og pålægschokolade på - mums – hvem savner ikke det
Verdens nemmeste glutenfrie hindbærsnitter

Verdens nemmeste glutenfrie hindbærsnitter

Rul ud i to lige store aflange firkanter, mine var 11x35 cm, ca 3 mm i tykkelse. I dag har jeg bagt de hurtigste og nemmeste hindbærsnitter nogensinde, det tog mig 30 min så var de færdig pyntede og klar til at blive spist med stor velbehag
Franskbrød, glutenfrit

Franskbrød, glutenfrit

Opskriften på dejen kan bruges som grunddej, jeg bagte følgende med samme dej, pølsehorn, hvidløgssnegle, pizzasnegle og pølsebrød
Peanut kager, glutenfrie

Peanut kager, glutenfrie

Endnu en af min søns favoritter, men han elsker vist bare generelt småkager. 75 g margarine/smør75 g farin100 g lyst mel (jeg brugte Rød Finax)1 tsk bagepulver75 g saltede peanutsAlt æltes sammen
Pebernødder, Dr Oetkers, glutenfrie

Pebernødder, Dr Oetkers, glutenfrie

ca 140 stk. 280g GF mel – evt. rød Finax135g sukker125g smør1 æg1 brev Dr. Oetker Pebernød krydderi1 spsk. gluten-fri-gluten (gfg)Bland mel, gfg, sukker og pebernød krydderi sammenSmuldr smørret i blandingen og saml dejen med ægget
Vanillekranse, glutenfrie

Vanillekranse, glutenfrie

175 g smør200 g mel, (Schär C giver det absolut bedste resultat)75 g kartoffelmel125 g sukker75 g mandler½ stang vanille½ ægSmut mandlerne og blend dem til mel
Boller med bagepulver, glutenfrie

Boller med bagepulver, glutenfrie

Bagekursus d. 08. 10. 11. Bollerne blev lidt blege, men smagen var rigtig god. Forlæng evt bagetiden lidt, eller brug dem som ”bake off” direkte fra fryseren