Min mand var lidt skeptisk, da jeg fortalte, at vi skulle have grønkålsalat - og jeg skal ikke kunne sige, om det var fløden, som gjorde udslaget, men vi syntes begge, at denne her grønkålsalat smagte helt vidunderligt
Er blevet virkelig storforbruger af grønkål (gerne den færdighakkede og skyllede udgave) Den her salat er med grønkål og fennikel der begge bidrager med smag og sprødhed
Grønkål er noget af det sundeste, du kan komme i munden og i maven. Grønkål kan holde i op til tre uger i køleskabet, men det kan også fryses, hvis du blancherer den i et par minutter og hakker den inden, du kommer den i fryseren
Vask og rens din grønkål grundigt. Skær de grove stokke væk, og pluk kålen i mundafrettet stykker. Hæld kålen over i en skål, tilsæt krydderier, sukker og olie
Har du lyst til noget. salt, men ikke må få chips eller andre snacks med for meget dårligt fedt og. Grønkål bliver helt sprødt i ovnen, og kan spises som sour cream and
Grønkål er en vinterspise og er perfekt som julesalat til julefrosten eller endda juleaften. Grønkål har et højt indhold af kostfibre, A, B og C-vitamin og derudover indeholder grønkål også kalium, calcium og jern
Grønkål er smagfuldt, sundt og har den smukkeste grønne farve. Denne ret er ganske enkel og tager præcis så lang tid at lave, som det tager at koge pasta
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.