Jeg er en stor fan af træstammer. Så jeg var meget spændt på at lave disse. Jeg synes selv at de var super gode, og de viste sig også at være et kæmpe hit
Ingredienser. Olie til stegning1 løg2 porrer2 fed hvidløg2 gulerødder2 kartofler1 kg modne tomater (eller evt 3 dåser flåede)140 g koncentreret tomatpuré1 liter vand3 bouillon terninger (grøntsags eller okse)Salt/Peber125 g mascarpone1 rød chili uden kerner (kan udelades)Frisk basilikum og oreganoFremgangsmåde
Lækker, sund, velsmagende, proppet med vitaminer og mineraler. En ægte klassiker. Kan både bruges til forret med salat og brød, eller hovedret med salat og brød - forskellen
Jeg må indrømme, at jeg selv var ret glad for resultatet - og det var mine venner vist også. Jeg har sjældent bagt så meget kage, som jeg har gjort de sidste par uger - men det er jo ikke det værste
Jeg var et smut forbi min bonusmor, der altid forkæler mig, mine søskende, venner og alle andre, der kunne finde på at lægge vejen forbi, med masser af skønne kager
Ca. 6 tallerkenerJeg har ladet mig inspirere af Chocolat's lakridsis, og lavet min egen version som indeholder lakridsis i en skal af hvid chokolade, citroncreme, citronmarengs og hasselnøddecrumble