Nedenstående finder du et eksempel på kødfyld med oksekød. Empanadas, også kaldet pirogger, er egentlig kødfyldte halvmåneformerede dejpakker, men empanadas lyder lidt mere indbydende i mine ører
Husk at have alle ingredienserne klar – kødfyld, drænede oliven, hårdkogte æg i både (æg udelades, hvis dine empanadas skal fryses) og æg rystet sammen med paprika
Det var også et stort hit, eneste ulempe er at man får det mellem tænderne Sammen medmajsene fik vi et stykke stegt kyllingebryst som lige havde fået en omgang all around krydderi og ved servering blev der smuldret lidt feta over
Opskrift Empanada Empanadillas med Chorizo tapas. Kom et par chorizopølsetern i midten af dejcirklerne, fold dem til halvmåner, og klem sammen med en gaffel i kanten, så får du sådan et fint mønster der minder om en musling
Valget faldt på sidstnævnte, da jeg altid har haft lyst til at give mig i kast med dem. De består af en rest ris og majs, der får en lækker, ristet smag, når de steges på panden
Dejen er sprød, forholdvis grov og fedtfattig, og så er den fyldt med bagte, søde tern af hokkaido, en lille rest af krydret chorizo, søde majs, lidt frisk spinat og saltet feta
plastboks med tætsluttende låg. ½ supersød majs. Giv en gaffel med til at spise salaten med. 4 personer. Kog perlebyggen efter anvisning på emballagen, og afkøl den
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.