Disse knækbrød er sunde med en masse frøogkernerog kan spises både til morgenmad og som snack. Fugt en skarp kniv og pres den ned i dejen, så du får nogle passende stykker knækbrød - der skal kun laves nogle "streger", så de er nemme at knække over når de er bagt
Dejen skal rulles ud til den fylder hele bagepapiret. Man kan slev vælge hvilke kerner man bruger, synes det er så nemt og hurtigt at bruge en kornblanding og lidt ekstra solsikkefrø som er popolært her hjemme
Men i hvert fald så har jeg lavet disse små sunde knækbrødspringfyldtmedkernerog havregryn. Jeg har lavet denne lille stak knækbrød fordi mine forældre syntes vi får lidt for meget sukker og kage her for tiden fordi vi bager til jer
Men det er jo bare møg usundt… Jeg har længe funderet over hvilke sunde alternativer, jeg kunne finde på til disse usunde fedtstoffer, og derfor har jeg eksperimenteret en hel del med forskellige frøogkerner
Vil du gå all-in palæo vil jeg anbefale at du tilsætter lidt flere kernerogfrø, så du får en lidt mere samlet masse, hvor det ikke er nødvendigt med gær og bagepulver
Normalt er en af ingredienserne sesamfrø, men jeg havde kun en lille slat tilbage i posen, så de blev udskiftet mednogle af de hasselnøddeflager jeg havde liggende i bunden af skuffen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.