S. p. a. g. h. e. t. i. C. r. b. o. n. f. d. l. s. k. c. ,. m. J. v. H. E. L. T. u. ø. æ. O. M. å. D. y. ). Æ. P. 2. I. ½. 5. 0. %. 1. F. K. 3. 4. B. 6. V
En lækker cremet lasagnemed fyld af champignon ogspidskål - en rigtig forårslasagne. Kom lidt sauce i bunden af fadet og læg et lag lasagneplader ovenpå
Efter en travl weekend og en tur til grænsen for at handle ind til vores bryllup i Juni stod menuen på lasagne, det skulle være nemt men alligevel lavede jeg min egen pasta men snød med bechamelsaucen og brugte karolines køkken Mornaysauce, men fungerer rigtig fint alligevel
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Det er helt op til dig – jeg er bare vild med denne efterårsversion . Men bare rolig – jeg har ogsånogle juleopskrifter i ærmet til jer, som rammer bloggen snart
Brug en panne med høj kant. Skær broccoli i små bider og hak løgen. I den samme panne har du nu pasta. Fløde,vand,buljong og hakket tomater + resten af krydderier, bland godt
Jeg er vild medpastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet medpasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Pasta i en lækker cremet pestosauce med stegt kylling og cherrytomater. Skær kyllingen i tern og steg dem af i en dyb pande eller gryde med lidt olie,krydder kødet med lidt salt og peber
D. e. t. r. p. a. u. g. s. i. d. n. l. æ. h. v. o. k. å. ,. m. N. b. f. j. 3. O. c. ø. M. &. y. I. V. S. -. ). Å. *. F. L. A. (. 1. 8. 2. 0. 4. 5. /. T. 7. C. H. ". B. P. E. 6. K. 9. g g
Tilsett så hakket løk og paprika og la surre to minutter sammen med kjøttet. Denne retten er etter inspirasjon fra min far, utrolig gode smaker og deilig kremete pasta
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.