Forleden så jeg en lille smule af Det søde liv, hvor Mette Blomsterberg lavede brunsviger - det besluttede jeg mig for, at jeg så skulle lave i denne her weekend
Gordon Ramsay opskrifter få plads på madplanen - en pastaret med lyn-tomatsauce og bønne minestrone. I første omgang var jeg mildest talt ikke tilfreds med købet af Gordon Ramsay's Spis Sundt
Hold op hvor tiden den bare flyver afsted. Lige pludselig blev det d. 9 December. -) Jeg er kæmpe jule-fan, og ville ønske at jeg kunne bare julekager hver dag
Dyrlægen kom derefter med to teorier, der i mine ører lyder som et pest/kolera-scenario. Normalt langtidssteger jeg mine flæskestege og fredag kunne jeg da også servere en svinekam der havde nydt hele 7 timer i ovnen og dermed var så mør at det umuligt kunne skæres i hele skiver
En nem der med få ingredienser og minimal arbejdsindsats giver et lækkert resultat. Ja herhjemme er fisk jo ikke i høj kurs – kæresten spiser intet der lever under vand og det betyder jo at det kun står på menuen når jeg spiser alene
Disse småkager har en frisk smag af ingefær. Jeg havde en rest friske ingefær, som jeg i noget tid har ledt efter en opskrift, hvor jeg kunne bruge dem i