J. e. g. k. ø. b. t. f. o. r. n. y. l. i. u. d. s. a. ,. h. v. æ. D. H. K. M. m. p. L. c. å. 1. 5. O. N. P. 2. I. 0. j. 3. (. ). F. S. V. w. 4. T. 6. 7
Skræl kartoflerog beder og skær dem i mundrette stykker. Start med lige at skære skorperne af brødet, skær det i mindre firkanter og smid det så på en pande, hvor du har smeltet en spiseskefuld smør sammen med lidt olivenolie
Den “stegte flæsk” er tilberedt nogenlunde, som det var tilfældet, da vi besøgte Timm Vladimirs Køkken for lidt tid siden – en oplevelse uden lige, som du kan læse lidt mere om her
_kogebogen/L/Lynstegt_kaal_med_hakket_oksekoed_porrer_og_perlespelt. Det er en klassiker i vores køkken og den hører ind under kategorierne slank, sund, billig, hurtig, nem og ikke mindst velsmagende
Jeg synes personligt, at den puréen gik rigtig godt sammen med kyllingen – dog kan jeg forestille mig, at det fungerer endnu bedre med vildt til, men det var ikke lige på lager her i husstanden
Så derfor blev denne temmelig så velsmagende ret altså født med oksekød Retten er ikke stærk men krydret, så den er både børne og voksenvenlig i smagen
Rens kartoflerneog skær dem i tynde skiver på et mandolinjern. Pil jomfruhummerhalerne i rå tilstand og lad dem herefter stå fremme mens du hakker kød osv
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.