Meget bedre som hjemmelavet - og så ved jeg hvad der er i. -)10 usvovlede tørrede abrikoser eller figner1 gulerod½ æble2 spsk citronsaftFrugten skæres i små stykkerGulerod og æble rives fint og blandes med frugtstykkerne – røres til en masse sammen med citronsaften evt
Så er det søndag og igen tid til at tænke på madpakker. Bagte en omgang knækbrødsstænger til denne uges mad-medbringelser, da jeg alligevel havde alle kernerne fremme til eftermiddagens müsli
Jeg bliver altid så glad, når jeg finder en opskrift på kage som er sundere (jeg vil ikke sige at den er sund, men den er sundere end mange andre kager)
Hjemmelavede Müslibarer – igen fra vores venner hos nemme at lave, og smager utrolig lækre, og dejligt alternativ til de muslibarer man kan købe der er fyldt med sukker
Muslibarer er gode til madpakken eller til en kop te om eftermiddagen. Jeg bruger dem også til at tage med i tasken, hvis jeg ved, at det bliver svært at finde noget, jeg kan tåle at spise
Kender I det, at man bliver småsulten ud på eftermiddagen og går rundt og snacker lidt for meget. Lige lidt nødder, lige lidt rosiner, lige et par enkelte ting fra børnenes slikdåse, bare én skive pålægschokolade eller en enkelt kiks med pålægschokolade, det sker der jo ikke noget ved
Det her er Ditte fra The Food Club‘s geniale opskrift på müslibarer som er både nem og lækker. Jeg var lidt bange for, at de blev tørre, men kokosolien og nøddesmørret sørger lige præcis for det modsatte
Den her müslibar smager bare så fantastisk. Jeg er blevet helt fjollet med dem. Du kan lave en masse og fryse dem ned, og så har du et sundt mellemmåltid til hele ugen, og så er de bare rigtig lette at lave