i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. J. e. g. l. s. k. r. b. o. a. y. ,. å. d. j. n. v. t. u. m. f. H. B. M. p. ø. æ. c. h. K. G. D. 2. ½. 1. -. 0. F. S. T. 5
OpskriftGrønthaikarry. Den grønnekarry paste, limeblade, stødt koriabnder og det hakkede ingefær/hvidløg steges på lavt blus så smagsstofferne kommer frem
blomkålsris, bollerikarry, glutenfri, grøntsager, kylling, kyllingeboller, melfri, sund. Bollerne lavede jeg af kyllingi stedet for svinekød, og dem fik jeg da også lige proppet lidtgrønt og lækkert i
lidtsnittet rød chilipeber og lidtgrønttil pynt. Form bolleri den ønskede størrelse – vi brugte en barneske – og læg dem i gryden – kun så mange der kan være uden at de liggeri lag
Forleden lavede vi den dejligste ret inspireret af madbandittensbollerikarry. Bouillonen koges op i en dyb gryde, når det koger formes kødboller af halvdelen af farsen og ploppes forsigtigt ned i vandet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.