Thailand. PadThai (Stegte Risnudler med Kæmperejer) til 2 personer. Ugens tema. En rigtig gadekøkken-klassiker med risnudler, store Vanamei-rejer og masser af smag
Jeg ELSKER padthai. Det er en af de retter vi spiste igen og igen i Thailand, da vi rejste rundt i sommers – og nu spiser igen og igen herhjemme Vi startede også hele turen ud med et madlavningskursus i Bangkok (læs mere her), som virkelig fik os fanget
CHOP SUEY betyr blandede biter, så den kan lages med mange forskjellig ingredienser. Det er vel den kinesiske retten, som er best kjent i Norge, men som det finnes 1000'vis av oppskrifter på
Denne suppe er nem og smager af meget og chilistyrken kan du selv justere. Man kan lave den med bouillon terninger eller de krydderier der følger med i de små nudel pakker
Opskrift padthai, phat thai. Faktisk hører det slet ikke hjemme i et køkken, da det er ”street food”, altså en ret som bliver tilberedt på de thailandske gader
Penang er det thailandske navn for retten. Også denne ret passer rigtig godt sammen med den stærke thailandske salat med agurk og retten serveres selvfølgelig sammen med ris
D. e. t. h. r. n. o. p. d. a. i. g. f. s. k. v. æ. å. b. l. J. m. ,. y. P. ø. /. w. -. c. H. 4. 3. 5. q. u. 2. R. (. ). 6. x. E. S. A. K. L. G. 0. 1. 7. C. B. z. j. O. T. M. N. ". Å
Jeg ELSKER asiatisk mad, har jeg nogensinde fortalt jer det. (Måske lidt for mange gange) Det sure, det søde, det salte, det bitre og umamien – det hele spiller
Jeg fik første gang PadThai da jeg var på en Thai restaurant i Gent i Belgien, hvor jeg syntes at det var så godt at jeg blev nød til at lave det da jeg kom hjem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.