Steg kyllingebryst på en pande i lidt olie og krydr med salt og peber. Retten er let at lave og er en god hverdagsret, der ikke ligger for tungt i maven, men som også samtidig kan pyntes med lidt frisk persille og serveres med lækkert brød og salat og derved blive en ret, der sagtens kan serveres for gæster også
Surr rødløken og hvitløken i smør til den er myk i en kjele med tykk bunn. Tilsett mascarpone ost og en neve hakket fersk basilikum i tomatsausenog la dette koke opp
Det er ikke det samme i denne ret, og pølsen skaber ét eller andet magisk sammen medkyllingen. Løsn skindet på kyllingenog prop et par mozzarellaskiver, en god portion hakkede krydderurter og en skive mortadella derind
Retten består af kylling svøbt i parmaskinke, med stegte tomaterogkogte kartofler. Steg tomater, hvidløg og basilikum på panden sammen medkyllingfiletterne de sidste par minutter, til kyllingen er færdig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.