Verdens Bedste Brød (eller brød bagt i støbejernsgryde) Der er blevet skrevet og uploadet meget omkring "Verdens Bedste Brød" siden opskriften debuterede på Go' Morgen Danmark for noget tid siden Lise-pigens Mad
Thai-kylling med sprøde grøntsager i gul karry Vores danske ganer har efterhånden vænnet sig til asiatiske ingredienser, som ingefær, karrypasta og kokosmælk Lise-pigens Mad
Spicy Vietnamesisk hønsekødesuppe med nudler (Pho) Denne suppe er et twist på den klassiske hønsekødssuppe, vi alle kender. Selve hønsefonden er lavet helt klassisk, men senere tilføjes asiatiske ingredienser som chilli, ingefær, soya og fish sauce, der virkelig giver suppen en ny dimension Lise-pigens Mad
Spaghetti & Meatballs (Spaghetti med kødboller) Spaghetti & Meatballs er en af mine absolutte favoritretter, og den går normalt rent hjem hos både børn og voksne Lise-pigens Mad
Amerikanske Blueberry Pancakes (blåbærpandekager) I LOVE LOVE LOVE BLUEBERRY PANCAKES. Om det er min indre amerikanofil eller bare min søde tand, der gør det, skal jeg ikke kunne sige Lise-pigens Mad
Braisserede svinekæber med kompot af kartofler og rosenkål Må straks indrømme, at denne opskrift er tyvstjålet fra Claus Meyers "Almanak", men blev så vellykket, at den helt sikkert skal deles Lise-pigens Mad
Lammeskank braisseret i honning, æbleedikke og tomat (med grov mos) Efteråret nærmer sig, og lysten til simreretter melder sig. Jeg har taget forskud på glæderne med en virkelig nem variant, som alle kan være med på Lise-pigens Mad
Verdens Bedste Brød (eller brød bagt i støbejernsgryde) Der er blevet skrevet og uploadet meget omkring “Verdens Bedste Brød” siden opskriften debuterede på Go’ Morgen Danmark for noget tid siden FoodPress
Braisserede svinekæber med kompot af kartofler og rosenkål Må straks indrømme, at denne opskrift er tyvstjålet fra Claus Meyers “Almanak”, men blev så vellykket, at den helt sikkert skal deles FoodPress