P. u. l. e. d. p. o. r. k. b. g. s. n. f. a. m. i. v. t. å. æ. D. R. '. -. U. S. A. ,. V. h. c. ". ø. 1. 0. j. w. O. J. y. I. M. 2. x. N. B. (. 4. ). 5. /. G. E. 9. T. C. &. 3
4 - 5 personer500 g kyllingefilet1 porrer i tynde skiver6 tomater skåret i mindre stykker1 stor peberfrugt i tern2 gulerødder i strimler lavet med kartoffelskrælleren1½ dl vand½ dl fløde½ dl hvidvin1 boullionterning 2 fed hvidløgsalt og peber100 g gratineringsostfrisk revet parmesan350 g pasta - jeg brugte de fine båndreder
FORORD. I en kartoffelgratin behøver der nødvendigvis ikke indgå en masse fløde. Det kan gøres med andre midler, og så stadig få en rigtig fin smag ud af den - held og lykke