J. e. g. h. a. r. i. d. n. s. t. f. p. o. j. k. å. m. b. l. P. u. ,. v. æ. A. D. I. (. ). ø. E. 1. -. 2. 0. 3. 5. /. O. y. S. L. F. T. x. c. 8. 4. H. ½. M. K. 6. *. 7. 9. +
D. a. j. e. g. s. k. r. v. i. n. d. l. æ. t. m. f. o. ,. p. å. z. q. u. h. y. N. -. 2. b. (. P. S. ). V. ø. M. c. +. H. T. w. 1. ½. E. B. A. . ". 3. /. 4. K. I. G. O. F. 7. s g
Derer sket en masse, siden vi sidst har blogget - ogsåpå madfronten. Smag til med salt, peber og citronsaft (hasselnøddernebliver salte, så spar på saltet i suppen)
Derersikkert mange af jer, derallerede har regnet den ud, men for jerder ikke har "set lyset", såtænder jeg det lige, så lørdag morgen kan starte med lune friskbagte bollerpå bordet
Du får naturligvisogså opskriften. Det behøver du dog ikke, for du får opskriften, så du selv kan lave den ved at klikke på linket eller billedet af suppen
Bageftervil jeg smække benene op, og såvil jeg følge med i Meyers "Mad bag tremmer". Jeg havde taget en hel kylling ud af fryseren, så den kom et smut i ovnen kun krydret med salt og peber
V. i. h. a. r. m. s. e. f. v. n. o. g. k. l. d. t. å. D. u. ,. y. p. S. Å. B. E. Æ. R. L. I. G. T. N. M. (. æ. ). j. ø. b. J. -. c. O. /. w. 2. K. 1. 6. 3. 0. F. 4. 5. H. 7. x. g g
Opskriften har jeg udviklet til Hjerteforeningens medlemsblad Hjertenyt, og jeg lover dig, at derer store smagsoplevelser i tallerkenerne, selvom suppen tilberedes med relativt få ingredienser
Hvis du foretrækker det mindre stærkt, såhalvermængderne af krydderier i karryfløden. Det erhverdagene, derer flest af, så hvor er det godt, at det ikke er helt så kedeligt, som det lyder
I hvert fald, hvis jeg kikkerpå vejret. Vi havde brug for at bytte om på nogle rum,. tungesting, jeg er selv vild med mulighederne i stinget, måske du også
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.