Kålsalat med kantareller og bagte figner
Anabells
Anabells
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 350 g. spidskål
  • 100 g. rød grønkål
  • 3 figner
  • 200 g. kantareller
  • 2 hvidløg
  • 1 dl æblemost (pres evt. 1-2 æbler istedet i en juicepresser)
  • 1 tsk dijon sennep
  • 1½ tsk honning
  • 2 spsk olivenolie/rapsolie (1 til marinade og 1 til stegning af kantareller)
  • 3 spsk æbleeddike (kan VARMT anbefale Meyers æbleedikke – det er bare ren lækkerhed)
  • 1-2 æbler
  • ½ tsk salt (evt. mere hvis du synes)
  • Friskkværnet peber (så meget, som du kan lide)

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.