Opskriften har jeg fået af min veninde Marina, som er en suveræn dygtig kok og jeg har været så heldig, at få lov til at dele den med jer, som læser med her på bloggen
Læg tomatskiverne oven på fisken og krydr med herbes de provence, salt og peber. Rul fileterne sammen til små roulader fra halen og læg dem i et ovnfast fad
Rør fløde og tomatpuré sammen og smag til med salt og peber. Servér med frisk pasta. Rul skrubbefileterne sammen fra halen og rul en skive bacon rundt om hver filet
Bland finthakkede oliven med hakkede basilikumblade og fordel blandingen på rødspættefileterne. Bland rucolasalaten i den varme tomatsky sammen med smør, smag til med salt og peber og anret sammen med fisk og ris eller pasta på tallerkner
Skræl og rens knoldsellerien og skær ud i mindre stykker, det samme gøres med kartoflerne. Forslag til servering kunne være en rørt hakkebøf med nye bønner
Vend rødspættefileterne i hvedemel krydret med salt og peber. Smag til med limesaft, salt og peber. Læg dem til side og rist mandelflagerne gyldne på panden i ekstra smør
Rist rødspættefileterne på en hed pande, krydr med salt og peber. Rist svampene på en hed pande, vend dem på panden med de grønne linser og den hakkede persille og tilsæt chili og hvidløg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.