1 fed
hvidløg 1 spsk fiskesauce 2 spsk soya 1 spsk hvidvinseddike 4 spsk rapsolie 2 spsk sesamfrø Instructions Hak hvidløget fint Tilsæt alle andre ingredienser, udover rejerne Pil skallen af rejerne og fjern tarmen Kom rejerne ned i din marinade Stil på køl i mindst 4 timer, så de kan trække Steg herefter få minutter på en glohed pande Vidunderlige Liv http://vidunderligeliv.dk/
salt og hvidpeber. Steg de marinerede rejer ved høj varme et par minutter til de er lyserøde. Anret en bund af spinatblade, mango og avocoda lige inden forretten skal serveres
En noget anderledes måde at lave frikadeller på. Disse temmeligt traditionelle frikadeller er marineret i en indisk yoghurt marinade før de steges i ovnen
E. n. s. u. p. e. r. k. ø. ,. l. t. o. g. m. h. v. d. a. D. æ. å. f. i. J. j. b. (. 2. 3. 0. ). M. 4. 1. 5. c. y. S. L. N. 6. -. 8. K. B. T. 7. R. 9. P
Skær syltede agurker og rødebede ligeledes i tern. Læg æblebåde ovenpå og top med cremefraiche. Krydr med friskkværnet peber og pynt med hakket persille
Fordelene er at vi ofte prøver nye ting og sjældent spiser det samme om og om igen. Min favorit er de barbecuemarinerede kyllingespyd, mens kærestens er de sennepsmarinerede
S. p. r. ø. d. s. t. e. g. j. m. i. o. n. a. b. l. E. k. u. v. M. ,. c. 4. 5. æ. h. O. f. I. 1. ½. y. 3. 2. 0. 6. F. å. K. H. T. N. B. (. ). P. V. L. R. D
N. u. v. e. d. j. g. i. k. ,. h. o. r. l. a. n. t. m. f. s. æ. å. b. p. ø. (. K. ). H. -. c. 2. 5. D. x. M. 4. 0. A. S. y. 3. 1. T. I. B. L. ½. P. E. /. w. G. n g
Rejerne varmes i en gryde til de er blevet lyserøde og hvidvinen tilsættes og simrer i ca. Fløden tilsættes sammen med boullionterningen og frisk basilikum og retten smages til med salt og peber
Ingefær, honning og soja giver denne ret masser af smag og karakter. The post Asiatisk marinerede kyllingelår med spidskålssalat appeared first on Grydelappen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.