- Jeg vil gerne understrege, at jeg normalt frabeder mig at bage ting med brød - dette gør jeg fordi jeg er typen som kommer alt for meget groft mel i, og sidder tilbage med en stenhård bolledej, som kunne smadre ruder og spejle
Bolledejen. JEG BAGER ALTID mit eget brød. Det smager bare bedre og så kender jeg indholdet. Det fantastiske ved koldhævede boller er, at de ikke kræver meget af din tid
- Sofie Melanie Bolledej. 1. Start med at lave en tyk havregrød ud af havregrynene og de 2 dl vand. Tag derefter gryden af varmen og lad smørret smelte sammen med havregrøden
Bolledej Smelt smør i en lille gryde og bland derefter mælken i, så det afkøles. Klassiske fastelavnsboller + Vaniljecreme & remonce Gem Print Forberedelse
Denne koldhævede bolledej smager af kanel og nelliker, og den skal bare røres sammen, inden man går i seng – så er der nybagte boller på ingen tid næste morgen
Bolledej + kanel-banan-sneglek. Share on Google+Pin It. Jeg er en kæmpe fan af bananis. Det er nemt, sundt, hurtigt, smager skide godt og så har det uendelige variationsmuligheder i forhold til smag og topping
Jeg foretrækker at lave boller på denne måde for intet er næsten lettere end at hente en god bolledej i køleskabet og lige forme nogle boller, ind i ovnen med dem, mens man lige går i bad eller tager en kop kaffe mere i sengen ♥
Søndag aften satte jeg en bolledej over. Eller det vil sige, at jeg rørte en bolledej sammen og satte den til koldhævning natten over, hvorefter de var klar til mandag morgen
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Ideen til disse startede med, at jeg stod og ville lave almindelige grovboller og havde en klase bananer liggende ved siden af min bageskål og tænkte "Hmmm, banan i en bolledej
Kombinationen af en god bolledej sammen med lækre, salte kalamata oliven, krydret oregano og smagsfyldte soltørrede tomater giver alt i alt et lidt middelhavs inspireret twist, der er perfekt som sandwichboller til madpakken og til fryseren, som en nem løsning på en travl dag
Det skal ikke blive til en normal bolledej, så den kan rulles. For et par dage siden så jeg denne. opskrift hos en anden blogger (jeg kan desværre ikke huske hvad
OpskriftTil 10 store boller eller 15 små15 g gær1/2 dl mælk (gerne sødmælk)15 g rørsukker1 æg125 g smør - tempereret250 g melCreme1 æg15 g maizena1/3 vaniljestang40 g rørsukker2,5 dl mælkStart med at lave bolledejen - rør gæren ud i den kolde mælk
Massen skal være blød – lidt ligesom en bolledej. Da jeg forleden stiftede bekendtskab med denne opskrift hos Anne Sofie, bestemte jeg mig straks for at afprøve den
Bolledej + kanel-banan-sneglek. Share on Google+Pin It. Det ville måske være at gå lidt langt, hvis jeg kaldte disse for vingummier, konsistensen er dog ikke helt anderledes
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.