Red Velvet Cupcake m/Creme Cheese Frosting
Charlottes Cupcake Bakery
Charlottes Cupcake Bakery
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 125 g mel
  • 1/4 tsk salt
  • 1 spsk kakao (10 g)
  • 60 g smør
  • 150 g sukker
  • 1 stort æg
  • ½ tsk. vanille essens
  • 120 ml kærnemælk
  • 1 spsk rød farve (jeg har brugt pastafarve, da det farver bedre end frugtfarve)
  • ½ tsk. hvidvinseddike
  • ½ tsk natron
  • 1/4 tsk bagepulver
  • 120 g smørost
  • 1/4 tsk vanilje essens
  • 30 g flormelis
  • 100 ml fløde

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.