Rør alle ingredienser til marinaden sammen og vend kyllingebrysterne godt rundt i den. I 100 gram kyllingebryst er der 26 gram ren protein, der mætter og stabiliserer blodsukkeret længe. 4 kyllingebryster. 100 gram kyllingebryst er der. 4 kyllingebryster
Kyllingefileterne lægges i et smurt fad. Flødeosten lægges oven på kyllingen i små klumper og tilsidst lægges de halve tomater ovenpå - de drysse forsigtig med lidt salt - der skal ikke mere på kyllingen
Krydderurterne stoppes ind under skindet og kyllingen krydsres uden på med salt og peber. Kyllingen sættes på grillspyd og kartoflerne sættes under kyllingen, som grilles ved 200 grader i en lille time
I weekenden fik jeg lavet en lækker indisk kyllinge tikka masala, som du får opskriften på her. Kyllingestykkerne blandes i og skålen dækkes til og sættes i køleskabet ca
S. a. l. t. i. m. b. o. c. e. r. n. æ. g. k. s. f. d. h. v. R. p. å. ø. u. ,. I. j. M. A. K. y. D. (. 4. ). H. F. 1. 0. -. 2. L. 3. P. 5. 6. V. 7. 8. 9. é. a l
Pres saften fra de to citroner, hak chili og hvidløg til fine små stykker, og skær kyllingen i passende stykker, gerne lidt tynde og aflange, hvis det skal være fancy (gammeldags firkanter ødelægger vist heller ikke retten… Tror jeg)
Tag kyllingen op og lad den køle af, hvorefter kødet pilles og gemmes til suppen. Tilsæt så det vand kyllingen har kogt i, hvorefter limeblade, soyasauce, fiskesauce, østerssauce, kokosmælk og boullion tilsættes, lad simre i 20 minutter