I min frugtskål har jeg den seneste uges tid, haft 5-6 lækre grønne lime liggende. De lå bare der og lå, og blev for hver dag der gik, en lille smule mere modløse og triste at se på – de havde efterhånden indset, at de ikke tjente noget formål, og at de måske heller aldrig kom til det
Tærtedej. 125 g yoghurt naturel. 1 æg. ½ spsk. olivenolie. 150 g hvedemel. 100 g grahamsmel. ½ tsk. salt. 1 tsk. sukker. Rul dejen tyndt ud, så den passer til størrelsen af tærteformen
Forloren Farsbrød. Med Oliven og feta. Jeg har her været i gang med at lave en blanding af forloren hare og farsbrød, tilsat Feta / salat terninger (come on) og sorte oliven Vare Mængde Hakket okse kød 500 g Mel 50 g Rasp 50 g Æg 2 stk
Jeg har et par gange før bagt disse lækre chokorug boller ala. Lagkagehusets, og jeg kan se at indlægget med opskriften på dem har været ganske populært herinde
Havde en rest kokosmælk og tænkte hvorfor ikke prøve at komme den i æggekagen. Resultatet blev dette. 300-400 g kogte kartofler150 g bacon1 løg200 g champignon4 tsk karry (2-3 vil være bedre)8 æg1½ dl kokosmælk2 spsk kartoffelmel1 tsk bagepulversalt og frisk kværnet peberLøget hakkes og bacon skæres i tern og steges sammen på panden med karry
Det her indlæg virker måske lidt malplaceret… Lakridssmåkager. – Det er jo jul. - Ja, men så er det heldigt at stort set alle andre madbloggere har lagt en masse lækre julekageopskrifter ud, til os som endnu ikke har fået bagt kager i julen
Jeg elsker omeletter – og egentlig bare æg i det hele taget. Det er nemt, smager fantastisk, kan varieres i det uendelige, det er pivsundt, og så tager det kun et par minutter fra æggene knækkes, til de er på tallerkenen – what’s not too like
Ugens tema. Omelet. Jeg fandt opskriften på denne omelet i et ældre nummer af Magasinet Mad. Og da jeg elsker krydderurter kunne jeg slet ikke lade være med at prøve den af
Lørdag fik jeg besøg af min dejlige veninde Vivi og som altid skulle der jo bagværk på bordet. Jeg har altid elsket bagerens havregrynskager og nu ville jeg forsøge at gøre ham kunsten efter
400 g rosenkål200 g. god røget bacon i tern1 citronskal + smag til med saften1 spsk. honning1 håndfuld groft hakket valnødderlidt oliesalt og peberFjern de yderste blade fra rosenkålen og skyl dem godt, hvorefter de halveres
Æblekagen, som er skabt til uventede gæster eller en uimodståelig pludselig trang til lidt sødt. Den er så hurtig og enkel at lave, og så smager den himmelsk
Man kan jo ikke komme igennem december måned uden at støde ind i et par julesmåkager eller to. Hjemme hos mig laver vi pebernødder hvert år - og gerne også vaniljekranse - for det fungerer altid godt