undervejs og vurder om den skal have mere tid. 0,5L Aalborg Basis. 10,5L hjemmelavetbasisgin. 11 håndfuld friskkoriander. 11x5 cm Citronskal. 1Hovedet af en stor rose. 11 brev kamillete. 1Saft af ¼ agurkKnus enebærrene i en morter. 1Kom de knuste enebær op iglasset med Aalborg Basis. 1Lad glasset trække 8-24 timer alt efter temperament - jeg endte med 12 timer. 1Sidinbasisginigennemet klæde eller kaffefilter 3 gange. 1Prop koriander, citronskalogrosenhovedetiglassetog ryst. 1Lad trække 1 timestid - duft og smag evt. 1Tilsætbrevet med kamillete. 1Lad trække yderligere 15 min. 1Fiskingredienserne op af glasset. 1Filtrer evt. 1Sidstog aller vigtigst smager du til med agurksaften - har du en Hendricks, har du naturligvisnoget at sammenligne med
I lang tid levede min kæreste og jeg praktisk talt af tortillas - ogikkeuden grund - det er jo en nem og lækker måde at få en masse grønt, med kun en lille tynd brødkant omkringdet
Bunden er lavet af mandelsmør og dadler og så er den er sukkerfri, glutenfriogfri for æg. Selve fyldet er lavet med mascarpone og flødeost, så fedtfattig kan man altså ikke kalde den
Dejen skal være til at røre i, men uden at være for flydende. Vi kan godt lidelidt grove boller, og når først man har vænnetsigtil processen, med at lave dejen dagen i forvejen, er det super simpelt at lavekoldhævet bagværk ala verdens nemmeste brød, hvor der ikke skal æltes men blot røres sammen og ventes
sukker eller honning. Der er sikkert mange af jer, der allerede har regnet den ud, men for jer der ikke har "setlyset", så tænder jeg detlige, så lørdag morgen kan starte med lune friskbagte boller på bordet
Wokretter er som regel hurtige at lave, selvom der lige skal snittesnogle grønsager. Jeg brugte to af minefavoritter, rød spidskålog mango, De er etrigtig flot par sammen både rå i salater eller som her i en wokret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.