Samtlige bloggere har vist efterhånden lavet denne kage fra TheHummingbirdBakery-bogen. Jeg lavede den til et studentergilde i juni og den var en kæmpe succes sammen med de to andre kager (nem cheesecake og mazarinkage med mascarponecreme)
-. -. -. E. t. a. l. e. r. n. i. v. d. o. b. w. D. s. m. k. g. ,. h. ø. æ. c. p. å. f. j. B. 5. 0. u. 1. 2. (. ). P. T. H. F. x. 3. 7. C. L. R. é. S. y. J
-. -. -. -. -. -. -. -. I. g. å. r. h. a. v. d. e. C. i. s. t. n. f. ø. l. ,. o. j. p. b. k. m. M. (. u. R. ). S. K. æ. J. c. w. T. F. D. y. H. N. 1. B. 3. 4. 0. 6. 2. ¼. ½. ¾. 5. P. x. é. 7. L. O. &. 8. V. A. E
Jeg havde fundet opskriften i bogen med den simple titel “Kagebog” fra TheHummingbirdBakery. Hæld massen oven på brownie-dejen og glat efter med en paletkniv
-). Den syrlige lime fungerer perfekt sammen med den knasende fede bund og den søde marengs på toppen. Opskriften er fra bogen “Kagebog” af HummingbirdBakery
Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Læg dem i en gryde sammen med en flækket vaniljestang og revet skal af en citron. Ellers kan jeg anbefale Camilla Plums metode med at opvarme sukker og fordampning, prøv at se på DR's hjemmeside1 kg hindbær½ kg syltesukker1 vaniljestang1 citronAtamonRens hindbær og check at der ikke er nogle mugne imellem. Skyl glas og låg i kogende vand med 1 tsk atmom
Forleden dag blev jeg inspireret til at lave disse dejlige snappere - den opskrift jeg fandt var vist en del sundere end den her, men det kan man jo selv styre alt efter hvilket mel og fyld man putter i
Ikke nok med at den smager fuldstændig fantastisk, så er den også med til at reducere blodsukkerstigningen og dermed give lidt mere mæthed til dit barn/dig
Alle ingredienserne blendes nemt med en stavblender, min yndlings stavblender er denne. Spises med det samme, mens konsistensen stadig er kølig og cremet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.