Bogen handler om hvordan man slipper afmed sukkertrangen, hvis den har taget overhånd. Jeg fandt den i bogen Knæk Sukkertrangen, som fik med som gave da jeg købte et blad
Chokoladekagemed læskende blåbær Mokkakage - blød og fudge-ish . På næste lørdag fejres Mad MedMedfølelse i Århus, og jeg skal selvfølgelig med - med et parsmagsprøver
Put alle de tørre ingredienser i koppen, og bland dem sammen med en gaffel. kagen med vaniljeis. nutella og lad den dumpe ned i midten af koppen, der skal ikke røres rundt
Pisk imens creme fraiche og piskefløde til en let creme og bland med resten af chokoladedejen. Enormt hyggeligt at bage småkager med min bror en sen decemberaften
) Når jeg skriver sådan, er det fordi jeg flere gange efter at have set Mette Blomsterberg eller en anden dessert-vizard trylle den lækreste creme brulée frem, selv har stået med en halvflydende lækkersmagende vaniljecreme, der bare ikke er blevet rigtig stiv og derfor kun har sendt tankerne i retning afcreme brulee pga
Hvis du ikke allerede havde gættet det, så lad mig starte med at sige, at dette ikke er en juleret (dem tænker jeg, at I ser ret mange af i øjeblikket)
Smør eller beklæd en rugbrødsform med bagepapir og hæld dejen heri. Rør hele herligheden godt sammen, og sørg for, at der ingen klumper af hverken mel, bagepulver eller kakao er at finde
Kagen har en snert af kanel og en mild smag af vanilje der klæder kagen rigtigt godt. Denne chokoladekagemed dadel, banan og kokos som er lavet med mandelmel er rigtig lækker
Det er en fugtig, svampet chokoladekagemedchokoladecreme på toppen. Kagen kan serveres med flødeskum, creme fraiche, skyr eller lignende og måske et frisk bær, men det er ikke nødvendigt – den er lækker som den er
Denne enkle og lækre pastaret kan laves med mange forskellige grøntsager, efter smag og behag, men egner sig også rigtig godt som en køleskabs oprydder
Allerhelst en nat i køleskabet, før du skærer den ud i passende stykker og serverer medcreme fraiche, flødeskum, is, frisk frugt, bærsauce, bagte blommer eller hvad du har mest lyst til
Start med at smelte chokoladen over et vandbad. Mandelmelet og havremelet kan du lave selv ved at køre hele mandler og havregryn i en kaffekværn eller minihakker
Pisk blommerne sammen med den smeltede chokolademasse og rør også vaniljeessensen i. Lad den gerne køle helt af inden servering - så bliver den lækker og konfektagtig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.