F. o. r. a. l. e. f. ø. s. t. g. n. h. j. b. k. i. N. y. å. -. m. d. u. ,. 2. O. v. S. æ. c. p. M. T. C. 1. 5. 0. 3. G. 4. L. A. D. 6. (. 8. ). +. E. P. H. B. J. ½. V. K. /. 7
Med dette billede af mit bidrag til Nytårsaften - Kransekagetoppen efter Mette Blomsterbergs opskrift - vil jeg gerne ønske alle jer mine kære læser et rigtig godt nytår - vi ses i 2013
Kransekage kan man ikke få nok af, og tænkte at jeg vil sende dem meed kæresten på arbejde i morgen. Kransekage er en af mine ynglingskager og det skyldes den rene smag, som kommer fra de enkle ingredienser
Kransekage forbinder vi normalt med nytår og festlige begivenheder i form af et tårn med ringe, som er pyntet med glasur og som serveres med mousserende vin
Men inden du overhovedet læser videre og går i gang med at lave de nemmeste og lækreste små kransekager – så tjek lige det fine porcelæn fra Bjørn Wiinblad Denmark på billederne
Kransekagetoppe pyntet med hvis chokolade - drysset med hindbær og lakrids. Jeg har fundet ud af at lakrids og marcipan smager skønt sammen, det er ikke kun fordi det er ypperste mode for tiden
Generelt handler alt dette om, at du får en lækker, velsmagende, sund og aktiv december, uden at gå på kompromis med smagen og forhåbentlig, ikke tage så mange overflødige julekilo på til Nytårsfesten
Kransekagetop. Hvis der er noget, der virkelig hører sig til nytårsaften, så er det kransekage. opmålingen er kransekagetoppen nok den mest komplicerede, men det
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.