Så er det blevet min tur til at have kage med på arbejde igen. Hak chokoladen groft, og kør den let med nødder, mandler, mel og vaniljekorn i en blender – endelig ikke for fint blendet
Dette er en chokoladekagemed hindbærmousse, og den er bare underskøn. Du kan egentlig bruge de fleste almindelige chokoladekager som bund - her får I opskriften på "konsulindens chokoladekage"
Denne chokoladekagemed dadel, banan og kokos som er lavet med mandelmel er rigtig lækker. Chokoladekagen er især rig på umættet fedt, protein, E-vitamin og D-vitamin
Det synes jeg ikke, og derfor har jeg lavet en chokoladekagemed masser af banan i. Bananerne er desuden med til at gøre kagen svampet, og kokosglasuren giver lige det hele et tvist
E. n. t. i. l. p. a. s. v. m. e. o. g. d. j. æ. k. r. c. h. b. D. å. ,. u. J. f. y. ø. T. C. 3. 0. -. 4. S. L. 1. (. 2. ). 5. 8. ½. F. H. M. I. P. R. B. O. K. /
Med denne banan smoothie får du stillet lysten til noget sødt på en sund måde. Banan giver smoothien en lækker cremet konsistens og giver en dejlig sødme
Put alle de tørre ingredienser i koppen, og bland dem sammen med en gaffel. kagen med vaniljeis. Her kommer en opskrift der er lidt farlig (på den gode måde)
Chokoladekagemed chokolademousse – den perfekte fødselsdagskage til et chokoladeøre. En måned spækket med hygge, gæster, besøg, levende lys, hjemmebag, hemmeligheder og alt derimellem – for de fleste i hvert fald
Svampet chokoladekagemed rigtig chokolade. Lider du af en eller anden form for allergi, så ved du sikkert allerede, hvilke produkter du kan erstatte det produkt med, som du er allergisk overfor
Små lækre muffinshapser med chokolade, banan og kokos. De er også gode at have med på madpakken som en lille dessert, men at det stadig er sundt og lækkert
Dessertchokoladekagemed kakaomælk. Så det er en kage, som samtidig fungerer så fint som dessertkage – hvis der altså er mere tilbage… Det var der i vores tilfælde, for vi supplerede med pandekager over bål senere på aftenen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.