- endda de bedste af sin slagsAltså lige efter Slotsbagerens version naturligvis (Til de af jer, som ikke kender denne lækre bager, så er Slotsbageren er en lille bager her i Aalborg, som ganske enkelt laver de lækreste, største og blødeste chokoladeboller, og denne variant er ret tæt på et perfekt match)
Sidste søndag da vi fejrede Norr, var denne kagen en del af kagebordet. Jeg tænkte, at jeg ville lave en kage som jeg kunne spise uden at føle, at jeg gik glip af noget
Jeg præsenterer hermed kagebordets 2. kage for jer. En dejlig lagkage med chokolade/orangecreme. Ikke helt så vammel som en almindelig cremefyldt lagkage på grund af appelsinens friske pust, men stadig syndigt lækker
Kagen var rigtiglækker og samtidig et sjovt - og lidt anderledes - indslag på kagebordet. Sønderjysk rugbrødslagkage er vist en klassiker, men alligevel har jeg aldrig før smagt det
Han får ikke at vide, hvad det er for kager, jeg bager, men han ved, at der kommer et kagebord. Om nogle uger bliver Christian 40, og da det skal være en lidt særlig dag, har jeg valgt at lave et stort kagebord til ham (og hans forældre, der kommer til kaffe) den dag
- og lørdagsfriPeter drog nemlig på job meget tidligt i morges, så bimsen og jeg passer på hinanden idag, og tager os en velfortjent fridag, hvor sofaen og dynen bliver flittigt brugt
Vi har flere gange snakket om kagebordene, man kan opleve i København, for han er glad for kage, men han syntes, der var for langt derind, og visse steder holdt også lukket, fordi det var en søndag
Den hvide chokoladekage med appelsin og solbær får du opskriften på her, og så kan du i mellemtiden glæde dig til at høre om, hvad jeg så fandt på til kagebordet – og måske kommer jeg også omkring mit månedsfortsæt for februar
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.