S. t. æ. r. k. i. n. s. p. e. a. f. o. c. h. g. m. j. d. l. ,. u. å. ø. D. -. ". v. ). C. b. B. 2. 5. 0. 1. /. 3. M. (. P. y. T. H. L. F. J. V. 8. N. G. U. 6
D. e. n. l. æ. k. r. c. h. o. a. d. g. y. t. m. s. ø. j. u. i. ,. 2. 0. (. 7. %. ). 3. f. 1. /. v. b. p. 5. G. L. A. S. U. R. P. Y. N. T. H. J. é. å. B. -. 4. V. O
I. s. o. g. k. a. e. ,. i. n. d. r. t. å. b. l. v. m. h. u. p. y. æ. S. ø. 3. 0. f. D. 8. B. U. N. E. (. 2. ). 1. 5. /. j. C. H. O. K. L. A. T. R. Ø. F. M. G. c. 7. %. 4. P. Y. V. 6
Min ældste datter er nu fyldt 18 år - puha som tiden dog går. Men i den anledning lavede jeg denne dejlig cheesecake, som jeg har fundet på Mad & Boligs hjemmeside, til selve dagen, til når vi kom hjem fra skole og arbejde
Kage med kokosglasur. En rigtig luftig chokoladekage med kokosglasur som altid er. et hit hver gang. Det er bare noget mere lækkert at servere denne kage frem for
Jeps, den står igen, igen på tærter her i det lille hjem, for jeg har altså bare et eller andet med dem, selvom jeg har et yderst hadfyldt forhold til mørdej
Jeg elsker kager med banan, det gør dem herligt svampede. Kagen smager dejligt af kardemomme – og selvfølgelig chokolade (12 personer) 3 hele æg 200 farin 100 g smør 100 g mørk chokolade, 70 % 4 modne bananer 100 g hvedemel 50 g kakao 1 tsk
P. å. d. e. n. t. i. a. f. r. j. l. g. m. y. b. k. o. p. v. s. æ. D. ,. ø. u. S. h. L. T. 3. 0. 2. /. c. 1. 5. -. 8. (. ). E. G. 4. ½. 7. N. H. M. R. K. B. O
Så er der lidt til den søde tand igen. Søren mener at disse muffins er i top 3 over alle de kager jeg nogensinde har lavet, så det må man da kalde en opfordring til at prøve disse