Til 5 personer500 g kyllinge inderfiletmarinade. 4 spsk youghurt naturel½ tsk karrypasta af den stærke1 spsk rørsukker½ spsk citronsaft1 fed hvidløgsalt og pebercherrytomaterlidt sukker3 dl perlebyg1 hønseboullionterning6 dl vand1 stor håndfuld roucola3 spsk karseMarinaden røres sammen og kyllingeinderfileterne vendes deri
E. n. s. u. p. e. r. k. ø. ,. l. t. o. g. d. y. i. f. a. A. B. z. M. m. I. b. å. v. h. D. æ. (. c. 1. ). L. 4. j. 2. 5. 0. S. K. 3. V. 6. 7. 8. -. 9. r l
Forleden lavede jeg disse dejlige saftige kyllingeoverlårstykker. Min gode vendinde Anna gav min sin hemmelighed på, hvordan man får dem dejligt saftige og møre
Dejlig, sund og velsmagende hverdagsret, som vi fik i går. Lime-chilidressingen svinger rigtig godt med de grønne linser og de lidt fede avokadoer, ligesom lime i sig selv går rigtig godt til den fede laks
Vi skal spise masser af fisk. her er en nem og god opskrift. Brug en foodprocessor med riveskive eller et super skarpt rivejern til at rive rodfrugterne