Jeg har snart bagt mange forskellige slags boller med gulerod. Men jeg syes nu det er lidt sjovt, at prøve forskellige opskrifter af, istedet for altid at bruge den samme opskrift
Det er en meget smuk og nem salat at tilberede, som er spækket med sunde vitaminer og mineraler. Rødbede er en grøntsag, som vi ikke er så gode til at anvende herhjemme
Lad os fortsætte lidt med de amerikanske klassikere. Jeg var engang mentor for en amerikansk udvekslingsstuderende, der til et sammenskudsgilde lavede bananbrød - "because I had a bunch of over-ripe bananas lying around"
Desuden er rødbeder fyldt med Jern, B og C vitaminer, og så er de gode for leveren. Det er vist ingen hemmelighed, at jeg elsker tærte og specielt her om vinteren hvor de gode rodfrugter er let tilgængelig og kroppen skriger på mere af det gode fedt, laver jeg dem til ukendelighed
J. e. g. h. a. r. i. l. n. t. d. f. u. C. b. s. ,. o. m. k. ø. æ. D. v. p. å. j. ). A. y. w. c. L. (. V. M. '. R. S. N. H. 2. 5. F. 1. 0. 3. 6. O. ½. K. Æ. B. -. T. G. 4. I. E. Y. >. P. ". ) g
Vindruegelé af røde dansk dyrkede druer. Opskrift1 liter vindruesaft - koges af 2-3 kg vindruer afhængig af hvor saftige de er40 g Melatin (et brev gul)800 g sukker4 spsk citronsaftFørst koges saft af vindruerne
- spækket med kerner og grovhedFor som jeg skrev om i onsdags, så var det jo national fuldkornsdag. Der skulle naturligvis også "fejres" herhjemme, så tirsdag aften baksede jeg en dej sammen, smed den på køl natten over, og dagen efter var der boller klar til en tur i ovnen
En af de beste ting ved sommeren er at det er frappé sæson. Og efter 1 sæson i Grækenland er jeg nu afhængig af frappé så snart temperaturen stiger over 20 grader