Første skridt var at skifte hvidkål ud med spidskål – så er kålsmagen straks meget mildere og bitterheden yderst begrænset (jeg fandt jo ud af mine smagsløg var bittersensitive)
2 stk svinemørbrad½ pose pinjekerner1 frisk mozarella ost50 g blåskimmelost - jeg brugte bluedream fra Netto1 håndfuld tørrede tranebær1 håndfuld friske basilikumblade1 stort fed hvidløg der er presset eller hakket fintsalt og peberMørbraden pudses for sener
Jeg kan efter i dag konstatere, at jeg har rygrad som en regnorm, når det kommer til kager. Jeg havde ellers lavet en aftale med mig selv om, at der ingen søde sager var før weekenden - men så var det, at jeg fandt en opskrift på en æblekage, som meget belejligt kunne bruges til at udrydde et par æbler ude i køkkenet, og så har jeg ikke kunnet tænke på andet resten af dagen
Hvis der var nogen der fulgte med i Den Store Bagedyst på DR1, så var der cupcakes på programmet i det allerførste program og Stefan præsenterede en Sarah Bernhardt cupcake, som så skøn ud og lige siden har jeg tænkt at det må jeg prøve, for jeg kan ret godt lide Sarah Bernhardt kagen
D. e. n. æ. b. l. k. a. g. r. i. v. d. t. h. o. s. O. p. f. m. K. ø. ,. N. u. j. å. -. y. (. c. 8. 1. 0. ). T. 5. 2. ½. B. /. 4. P. S. F. 3. V. 6. 7. 9. L. ". r l
Ja der skulle laves fine desserter på skolen - det stod jeg gerne for. -). - Opskriften er lidt på slump, da jeg egentlig bare tilsatte hvad jeg lige syntes
Disse små fine kager, kan fremtrylles i de fleste farver, brug frugtfarve. Her er de med hindbærcreme, de kan også tilberedes med blåbær, hvor blåbærsaften bruges til at farve dejen, så du får nogle skønne lilla Macarons
Det her er en kage jeg ofte vender tilbage til. Den er dejlig nem og smager helt fantastisk sammen med is, flødeskum eller creme fraiche - alt efter hvad man er til
- og ganske anvendeligFor ikke nok med at du kan variere mellem salt, sød eller stærk lakrids, så er det nemt og overskueligt at give sig i kast med, og så smager det bare fantastisk til rigtig mange lækre ting
D. e. n. w. k. d. h. a. r. v. i. b. å. f. t. o. g. p. s. j. m. l. ". y. I. ø. C. æ. ,. V. (. ). u. M. S. H. ½. O. A. c. F. J. K. 1. 5. 0. 2. 3. z. ¼. P. Æ. R. L. B. 4. -. N. E. é. ) g