-)), så den stod påhåndkraft -og puha der skulle godt nok æltes igennem. Efter bollerne var bagt, fik jeg blod på tanden og var nødt til at bage noget mere, så jeg besluttede mig for at tage fat i "Meyers bageri"
J. e. g. s. k. u. l. h. a. v. b. r. ø. d. m. p. å. j. …. o. t. i. n. O. f. ,. M. y. C. H. K. '. A. æ. G. á. –. (. ). 5. 0. 2. 3. c. 8. 1. 7. 4. B. ”. Æ. L. T. F. /. S. D. -. N
Anret blomkålssalatenpå et fad og drys med forårsløg, bacon og solsikkekerner. Men du behøver naturligvis ikke være pånogen speciel form for kost eller på kur for at spise salaten
Dressing af olie, citron, eddike, sukker, sennep,vanille, fishsauce og salt, peber piskes sammen. fishsauce ( gør smagen mere intens i retten)Salt, peberBlomkål, løg, æbler, abrikoser og mandler kommes i skål
Her fik jeg den bedste opskriftbogpå brød, som jeg nogensinde har ejet. Den indeholder så mange gode opskrifter på forskelligt brød, som bare bliver godt, hver gang jeg bager det
Rist nøddeflagerne gyldne på en tør pande. Rør en dressing af olie, citronsaft, kapers, salt og peber. Del blomkålen i små buketter og bland den med ærter, rosiner og nødder
Herefter sigtes alle de tørre ingredienser i dejen, hvorefter mælken og den kolde kaffe hældes i. Først piskes det bløde smør og sukker sammen, derefter røres ét æg i ad gangen røres, og til sidst røres vanillekorn med
Hæld på flaske og lad den trække, til den dag du skal lave salaten. Denne salat kan sagtens gå som solo-tilbehør til din mad, men selvfølgelig, jo flere grøntsagsfade på bordet, jo mere grønt spiser vi
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.