Sommersimret urte og rødvinsmarineret tykkam
Dalsgaard i Skivholme
Dalsgaard i Skivholme
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Til rødvins- og urtemarineret tykkam skal man bruge
  • Et stykke tykkam på godt et kilo
  • 3 dl rødvin
  • 1 stort hakket løg
  • 3 mellemstore hakkede gulerødder
  • 3 -4 fed hakket hvidløg
  • 1 spsk hakket rosmarin
  • 2 spsk hakkede krydderurter fra haven – salvie, citrontimian, lidt løvstikke og en anelse mynte
  • Olie eller smør til bruning
  • Læg kødet i en pose, hæld marinaden over. Bind knude på posen og lad kødet marinere i mindst 6 timer – gerne natten over.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.