Men så er det jo dejligt mednogleovnbagtefrikadeller. Ej kæresten plejer faktisk at være vild nok med mine “alternative frikadeller” – men nogle gange, så skal det altså være som da man var barn
Salaten består af bagteaubergineskiver toppet med saftige granatæblekerner, sprøde og ristede kikærter, cremet og nødde-lækker tahindressing (favorit dressing
F. o. r. e. n. m. å. d. s. t. i. k. ø. b. j. g. p. a. h. l. v. f. æ. ,. y. J. u. M. D. E. P. q. O. (. -. ). V. G. 3. 4. 5. 0. ½. 2. 1. c. L. S. T. /. R. x. B. A. w. X. C. I. W. H. %. K. N. ". <. 3 g
Servér auberginernemed salat og citronsaft. Drys med lidt olivenolie og havsalt. Her bliver auberginerne så bløde, at de næsten smelter på tungen, og linsesalaten mætter på den der lette måde
Frugtkødet løsnes lang kanten med en kniv og tages forsigtigt af skallerne (de største kerner skal skrabes væk) hakkes groft på et spækbrædt og blandes i en skål med de øvrige ingredienser
Til græskefrikadellermed tzatziki vil det være oplagt at servere et glas retzina – den dér græske hvidvin, der er tilsat harpiks – men du kan også servere en østrigsk grüner veltiner
D. e. n. s. t. i. d. l. æ. g. p. å. m. b. o. …. h. a. r. f. k. M. j. v. S. ,. ø. u. O. G. J. F. -. B. (. 2. 1. ). ½. c. 0. 6. 5. L. 8. y. T. K. H. P. 3. 4
F. r. i. k. a. d. e. l. n. j. o. v. s. p. å. g. t. m. ,. u. f. æ. J. h. b. ø. D. ”. S. C. H. M. L. E. y. O. G. z. (. ). 2. 5. 0. -. 3. ½. 1. c. ¼. P. T
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.