Det kan der komme en del sjov ud af - ofte fordi jeg ikke selv tænker over, at det måske er fordi, de ikke kender kagen - indtil det går op for dem, at "Dendu ved nok" bare er navnet på kagen og ikke et forsøg på at tale i hemmelige kage-koder til dem
Er ganske sikker på at I alle kender “Dendu ved nok” og hvis ikke så synes jeg I skal prøve den af. 450 g mel (Schär Mix C hvis den skal være glutenfri). Bages ca 25 min ved 200 grader. 7 spsk færdig kaffe (kan undlades)
Derhjemme var detdog min lillebror, som stod for chokoladekagen – ogdet var ALTID den samme chokoladekage, han bagte og han brugte det samme tærtefad ogden samme hvinendesøde, hvide glasur HVER gang
Detfindes mange regler at forholde sig til, når det kommer til italienske kaffetraditioner, og hvis du ønsker at gå i dybden, så anbefaler jeg dig at læse min artikel “Den italienske kaffekultur“, hvor dufinder en masse fakta og tips om Italien ogderes favoritdrik (på en delt førsteplads med vinen, naturligvis)
Chokoladeovertrukkede dadler med mandler og flagesalt. Jeg gik egentlig efter at lave en sundhedsoptimeret “Bastogne småkage”, men jeg synes ikke helt detlykkedes – selvom jeg har forsøgt nogle gange
Lav småkager af en stor spiskeskefuld dej hver, tillad god plads imellem dem da deflydernoget ud. De Amerikanere kan bare et eller andetmeddeder småkager
Selve kagen er lidt mørkere end på billedet, hvor der ikke er fuld mængde kakao i. Mel, bagepulver, vanillesukker og kakao blandesog tilsættes skiftevis med mælken
Min far er personlig ikke ret glad for alle de her "Sundere opskrifter", og jeg ved, at han er STOR FAN af den oprigtige ogfede udgave af "Dendu ved nok"
S. m. a. g. e. r. s. o. k. l. -. n. u. d. K. b. i. v. c. h. y. ,. t. j. p. B. æ. å. f. ø. D. N. (. ). O. 1. w. 3. U. T. /. 2. R. 5. 0. P. A. F. L. 8. E
Bland derefterhvedemel, bagepulver og kakao i en skål. Rør derefter smør-mælken i. Engang imellem er det skønt med en rigtig skærekage, ogdet er lige hvad dette er
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.