En upgrade til de klassiske flødestuvede kartofler. Denne ret smager bare meget bedre (nej, det er i hvert fald ikke relativt…), har bedre konsistens, og er mindre fed
Når nogle bestemte retter bliver sat på bordet, så ved jeg, at NU er det sommer. Det kan for eksempel være koldskål, jordbær med fløde, stegt flæsk med persillesovs og nye kartofler – eller klassisk kold kartoffelsalat
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
D. e. t. r. i. k. s. å. ,. a. d. n. g. p. b. l. o. m. y. j. æ. I. h. f. v. ø. C. u. M. A. Ø. c. E. K. L. S. N. 2. 0. 5. %. 1. 4. /. F. -. 8. 3. 6. R. T. 7
F. o. r. d. i. j. e. g. v. a. Å. h. u. s. w. k. n. ,. l. f. å. t. p. m. M. y. æ. ø. b. D. c. R. J. -. V. (. 2. ). 1. 3. C. L. S. A. B. T. P. 0. H. 4. 5. O. q. E. ½. N. 8. K. Æ. I. U
5 tykke koteletter100 g pikant flødeost friske basilikum blade2 fed hvidløg200 g grønne stangbønner8 cocktailtomater1 rød peberfrugt ½ gul peberfrugt2 rødløg 1 lille dusk bredbladet persille100 g revet ost800 g - 1 kg kartoflerlidt oliehvidløgssalt1 dl cremefraiche1 lille dusk bredbladet persille1 lille fed hvidløgslat, peber og lidt sukkerKartoflerne skæres i tynde skiver og lægges i en bradepande med lidt olie
N. u. e. r. d. t. v. a. æ. l. i. g. o. p. O. m. f. å. s. k. n. j. M. h. H. L. I. b. ,. y. ø. J. (. ). S. D. 2. 0. A. 9. 6. 3. -. 5. 7. K. 1. E. c. T. ". C. 4. P. W. w. 8. G. B. V. z. U. R. F. |. ) l
Pomfritter vendt i lidt smør med persille og hvidløg er himmelsk. Selv om det aldrig bliver en hverdagsret, så er disse hjemmelavede fritter lysår sundere end den købte variant
Salte mandler er en helt fantastisk opfindelse. Ikke nok med, at mandler er én af de såkaldte "superfoods", der har en lang række gavnlige virkninger på helbredet
I dag stod menuen på en af minefavoritter, som jeg vender tilbage til igen og igen. Carbonaraen kan laves på mange måder og mere eller mindre i overensstemmelse med originalen
V. i. k. ø. b. t. e. s. d. u. g. n. o. r. c. l. ,. f. j. v. a. m. p. æ. å. D. h. E. (. y. ). R. J. ". -. N. 2. 3. 1. /. 6. M. O. L. 4. C. ½. B. S. 0. H. F. 8. 9. Æ. K. P. I. z. ❤. w. G. ) g