I mandags var det Madklub tid. Det er den første rigtigrigtige madkub vi har haft i meget lang tid. Denne gang var det min tur til at lege vært og temaet var pandekager
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Ja, så har vi haft madklub igen. Det er faktisk gået lidt længe sidenvi har haft Madklub sidst, men på en måde var det rart, så det var helt særligt at være sammen om klubben igen og nyde al den dejlige mad
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
I mandags skulle noget af mitmarcipan fra julen bruges og da det er OdenseMarcipan, gik jeg selvfølgeligind på deres hjemmeside og fandt en (okay, mange
Jeg havde en stang Odensemarcipanliggendeimit skab, og den har længe kigget på mig. Marcipan er og bliver en lækker spise, og noget af det mest simple der kan kreeres ud af marcipan må være kransekager
I mandags var der Madklub. Jeg skulle egentlig bare have drikkevare og værtindegave med, men jeg måtte bare have et eller andet med og hvad er mere mormor end vaniljekranse
Opskriften på flødebollemasse er iøvrigt fra OdenseMarcipan, så det hele passer jo sammen. Blev nødt til at indsætte en bindestregi navnet på toppingen, for ellers skal man da klappe stavelser for at finde ud af, hvad der står
En mørk og cremet chokoladefudge med små søde strejf af hvid og lys chokolade. Skal den smage ekstra meget af jul kan den tilsætteslidtkandiseretappelsinskal eller et drys hakkede valnødder – uhm
Jeg ved godt at det ikke er fastelavn mere og at det er lang tidsiden det var det, men fandt lige ud af at jeg ikke har blæret mig med mitsidste forsøg som kun resulterede i at to af mine fastelavnsboller lækkede og resten holdt tæt
ISIS/Easis og OdenseMarcipan. Bagte æbler med marcipanlåg. Bagte æbler med marcipanlåg smager himmelsktil en lækker, cremet vanilleis eller en kokoscreme
Så er det tidtil Madklub igen. Det er efterhånden et stykke tidsidenvisidst alle fire har haft fri på samme tidtil at være sammen, derfor har Madklub haft en lille pause
Rør gæren ud i lun mælk og pisk ægget i. Rør gærblandingeni dejen og slå den grundigt med en ske. Tilsæt resten af hvedemelet lidt ad gangen og ælt dejen til den er blank og smidig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.