Når vi kigger rundt på de forskellige take-away nytårsmenuer, så ved vi bare, at vi selv kan lave det lige så lækkert, nej faktisk bare endnu mere lækkert
Ideen til menuen var oprindeligt "finanskrise". Et vist mådehold blev da også opretholdt i retterne. Der er for eksempel ingen rigtigt dyre udskæringer af kød eller skaldyr
S. e. l. v. o. m. d. t. r. p. a. g. s. i. n. y. å. f. ,. k. I. u. M. b. æ. D. h. ø. V. (. ). c. -. K. 1. 0. 4. 3. 2. 5. j. H. P. R. F. L. B. 7. N. z. A. C. E. ½. %. 8. O
Nytårsaften 2013/2014 vinder klart prisen for den bedste nytårsaften indtil videre. Alt gik op i en højere enhed – skønne venner, god vin, fantastisk udsigt, rigeligt champagne og en menu der sagde spar 2
N. y. t. å. r. e. s. k. a. l. v. f. ø. g. i. j. m. d. o. c. h. p. n. V. u. (. 7. ). S. z. K. æ. /. b. ,. T. 4. 1. 5. 0. Æ. D. q. J. 2. 3. H. A. I. B. M. ". P. C. -. E. O. w. G. e l
Her er min nytårsmenu til 2 personer. Første nytår i blogosfæren måtte fejres på behørig vis. _____Første forretKammusling med glaskål og ærterAnden forretLøgconsommé med røget helleflynder, blødkogt æg og fritterede løgringeMellemretChampagnegranitéFørste hovedretJomfruhummer og fritteret torsk med champagnesauce og ræddikesalatAnden hovedretGammeldags oksesteg med katoffelterrine og selleripuré med ramsløgDessertPistaciecreme med pistaciekaramel og vanilleis_____Kammusling med glaskål og ærter4 kammuslinger1/2 glaskålÆrterÆrtemayonaiseOlivenolieDildFrys kammulingerne (eller køb dem frosne) og snit de frosne muslinger i tynde skiver på mandolinjern
Ideen til menuen var oprindeligt "finanskrise". Et vist mådehold blev da også opretholdt i retterne. Der er for eksempel ingen rigtigt dyre udskæringer af kød eller skaldyr
grøn nytårsmenu. Julens gastronomiske glæder er knapt slut, før vi skal til at tænke på nytårsmenuen. Men hvis du, ligesom jeg, har hang til nye oplevelser, kommer i denne uge forslag til en forret og en hovedret, som vil udgøre en fin nytårsmenu sammen med en dessert
Rosenkålspureen kan med fordel serveres som forret til Nytårsmenuen. Brussels sprouts puree (på engelsk) synes jeg lyder sjovt, og minder mig om den dejlige tid på sygeplejerskestudiet med nogle søde studiekammerater
En super forret til nytårsmenuen. Torsk i savoy med beurreblanc sauce6 store blade fra et savojkål600 gr torskefilet6 tsk grov dijonsennep2 dl hvidvin1 dl vandBeurre blanc1 stort skalotteløg1 dl hvidvinseddike5 dl hvidvin500 gr koldt smørSalt og peber1 bundt dildFjern stokken i bladene
årets nytårsmenu finder du her. __________________________________________________________________________________________________________________________
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.